Kant en klare gerechten om op te warmen
Menu tot 20 December
( Vakantie van 23 december tot 5 januari, terug op maandag 6 januari)
Vegan combi nr 1 / 17,7
Gegrilde pompoen met kaneel, volle rijst met groene linzen met cashewcream en pompoenpitten.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, noten)
Vegan combi nr 2 / 16,9
Risotto van quinoa met kastanjechampignons en shiitake, platte peterselie en postelein met vegan kaas.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij )
Vegan combi nr 2 / 17,7
Gegrilde bloemkool, aardappel, tofu spek met pesto.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij )
Veggie combi nr 1 / 15,9
Gegrilde pompoen met kaneel, volle rijst met groene linzen met chili yoghurt en pompoenpitten.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, sesam, melk)
Veggie combi nr 2 / 16,9
Risotto van quinoa met kastanjechampignons en shiitake, platte peterselie en postelein met parmezaanse kaas.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, melk)
Flexi combi nr 1 / 18,4
Gegrilde bloemkool, aardappel, gehaktbrood van hoevekip met pesto.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, soja)
Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam, edelgist)