Kant en klare gerechten om op te warmen

Menu tot 20 December
( Vakantie van 23 december tot 5 januari, terug op maandag 6 januari)

Vegan combi nr 1 /  17,7
Gegrilde pompoen met kaneel, volle rijst met groene linzen met cashewcream en pompoenpitten.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, noten)

Vegan combi nr 2 /  16,9
Risotto van quinoa met kastanjechampignons en shiitake, platte peterselie en postelein met vegan kaas.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij )

Vegan combi nr 2 /  17,7
Gegrilde bloemkool, aardappel, tofu spek met pesto.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij )

Veggie combi nr 1 /  15,9
Gegrilde pompoen met kaneel, volle rijst met groene linzen met chili yoghurt en pompoenpitten.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, sesam, melk)

Veggie combi nr 2 /  16,9
Risotto van quinoa met kastanjechampignons en shiitake, platte peterselie en postelein met parmezaanse kaas.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, melk)

Flexi combi nr 1  / 18,4
Gegrilde bloemkool, aardappel, gehaktbrood van hoevekip met pesto.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, soja)

Stuk quiche /  7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam, edelgist)

 

Kant en klare salades

Natuurlijk gezoet gebak

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat