Vegan chef Michèle

Bezieler van Natuurelles sinds 2016.

Wie ben ik?

Ik ben Michèle Vanbesien, bezieler van Natuurelles sinds 2016.

In 2014 strandde ik in de banksector als private banker met een burn out. Via loopbaanbegeleiding kwam ik uit bij mijn kinderdroom om een eigen zaak te runnen. Koken is mijn passie.

Ik hou van de kookboeken van Yotam Ottolenghi. Dankzij hem ging er een nieuwe wereld voor me open met nieuwe smaaksensaties en combinaties die me vaak inspireren in de keuken van Natuurelles.

Toen we tijdens de lockdown over moesten stappen van klein restaurant naar take-away, was dit aanvankelijk beangstigend. Maar snel kwam ik erachter dat dit vele deuren voor mij opende. Ik kon koken zonder tijdsdruk en kon me echt toeleggen op het kookproces en creëren van gerechten. Het mindful koken werd geboren en het concept veranderde naar traiteur.

De laatste twee jaar heb ik een aantal opleidingen gevolgd in energetisch werk. Vandaag kies ik bewust om dit pad verder te bewandelen en Natuurelles over te laten.

Wil je meer weten over mijn nieuwe pad, neem dan een kijkje op www.michelevanbesien.com.

Michèle voor krijtbord
Michele met mes