Kant en klare gerechten om op te warmen
Menu 25 November – 1 December
Vegan combi nr 1 / 16,9
Spaghetti van boekweit met gemarineerde bloemkoolsteak, granaatappel en chimichurri.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, soja, mosterd, noten)
Vegan combi nr 2 / 17,7
Spitskool, broccoli en wortel met gelakte tempeh en sojasaus met gekarameliseerde ui en gember.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen soja)
Veggie combi nr 1 / 16,9
Gegrilde groenten, traaggegaarde fetakaas met pesto van peterselie en gemengde noten.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen sesam, melk)
Flexi combi nr 1 / 18,4
Spitskool, broccoli en wortel met gelakte hoevkip en sojasaus met gekarameliseerde ui en gember.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, soja)
Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam, edelgist)
Menu 2 – 8 December
Vegan combi nr 1 / 16,9
Spaghetti van boekweit met gemarineerde bloemkoolsteak, granaatappel en chimichurri.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, soja, mosterd, noten)
Vegan combi nr 2 / 17,7
Spitskool, broccoli en wortel met gelakte tempeh en sojasaus met gekarameliseerde ui en gember.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen sesam, soja)
Vegan combi nr 3 / 17,7
Gegrilde courgette, spinazie, dragon, groene linzen, tofu spek met extra virgin olijfolie.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen sesam, soja)
Veggie combi nr 1 / 16,9
Gegrilde courgette, spinazie, dragon, groene linzen, crumble van fetakaas met extra virgin olijfolie.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen sesam, melk)
Flexi combi nr 1 / 18,4
Spitskool, broccoli en wortel met gelakte hoevkip en sojasaus met gekarameliseerde ui en gember.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, soja)
Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam, edelgist)