Kant en klare gerechten om op te warmen

Menu 24/02/25 – 06/03/25
📣 Nieuwe openingstijden winkel: maandag tot donderdag 10 – 14 uur

Vegan combi nr 1 / 15,9
Risotto van quinoa met gekarameliseerde ui, kastanjechampignons en gegrilde kerstomaatjes.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam)

Vegan combi nr 2 / 15,9
Gegrilde aubergine met pilaf van volle rijst met paprika, gekarameliseerde ui, rozijnen en tahin sausje.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam)

Veggie combi nr 1 / 16,9
Risotto van quinoa met kastanjechampignons met gegrilde kerstomaatjes en crumble van feta kaas.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, sesam, melk)

Flexi combi nr 1 / 18,4
Gegrilde aubergine met gehaktbrood van hoevekip, pilaf van volle rijst met paprika, ui en krenten.
(glutenvrij, flexi, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, )

Flexi combi nr 2 / 18,4
Risotto van quinoa met kastanjechampignons met gegrilde kerstomaatjes en gehaktbrood van hoevekip.
(glutenvrij, flexi, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam )

Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam)

Kant en klare salades

Natuurlijk gezoet gebak

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat