Je suis Michèle Vanbesien, inspiratrice de Natuurelles depuis 2016.
In 2014 strandde ik in de banksector als private banker met een burn out. Via loopbaanbegeleiding kwam ik uit bij mijn kinderdroom om een eigen zaak te runnen. Koken is mijn passie. Ik vond het geweldig als kind om op het aanrecht bij mijn grootmoeder te zitten om te kijken hoe zij kookte. Haar keuken was erg klassiek, maar er waren steeds veel verse groenten.
Het is geen kunst om van iets gezonds iets ongezond te maken. Maar van iets gezond iets lekker maken, is minder evident. En net dat is waar ik dolgelukkig van word: het maken van gezonde lekkere comfortfood.
J'aime les livres de cuisine de Yotam Ottolengh.C'est grâce à lui que un nouveau monde s'est ouvert à moi avec de nouvelles sensations de goût et des combinaisons qui m'inspirent toujours dans la cuisine de Natuurelles.
Uit liefde voor onze planeet ben ik bewust devenir vegan. Je n'impose mon choix à personne, car dans ma famille, je suis la seule à manger végétalien. Bien sûr, j'aime inspirer.
Lorsque nous avons dû passer d'un petit restaurant à un take away pendant le verrouillage, c'était effrayant au début. Mais je me suis vite rendu compte que cela m'ouvrait de nombreuses portes. Je pouvais cuisiner sans contrainte de temps et me concentrer réellement sur le processus de cuisson et la création de plats. Vraiment cuisiner mindful , c'est à ce moment que le nouveau concept est né; traiteur sain et mindful.
De laatste twee jaar heb ik een aantal opleidingen gevolgd in energetisch werk. Vandaag kies ik bewust om dit pad verder te bewandelen en Natuurelles over te laten. Ik wil graag de nieuwe bezieler ondersteunen bij de verdere toekomst van Natuurelles.