I am Michèle Vanbesien, inspirer of Natuurelles since 2016.
In 2014 strandde ik in de banksector als private banker met een burn out. Via loopbaanbegeleiding kwam ik uit bij mijn kinderdroom om een eigen zaak te runnen. Koken is mijn passie. Ik vond het geweldig als kind om op het aanrecht bij mijn grootmoeder te zitten om te kijken hoe zij kookte. Haar keuken was erg klassiek, maar er waren steeds veel verse groenten.
Het is geen kunst om van iets gezonds iets ongezond te maken. Maar van iets gezond iets lekker maken, is minder evident. En net dat is waar ik dolgelukkig van word: het maken van gezonde lekkere comfortfood.
I love the cookbooks of Yotam Ottolenghi.Thanks to him, a new world opened up to me with new flavour sensations and combinations that often inspire me in the kitchen of Natuurelles.
Uit liefde voor onze planeet ben ik bewust became vegan. I do not impose my choice on anyone, in my family I am the only one who eats vegan. Of course, I do like to inspire.
When we had to switch from small restaurant to takeaway during the lockdown, it was frightening at first. But soon I found that this opened many doors for me. I could cook without time pressure and could really focus on the cooking process and creating dishes. The mindful cooking was born and the concept changed to caterer.
De laatste twee jaar heb ik een aantal opleidingen gevolgd in energetisch werk. Vandaag kies ik bewust om dit pad verder te bewandelen en Natuurelles over te laten. Ik wil graag de nieuwe bezieler ondersteunen bij de verdere toekomst van Natuurelles.