Kant en klare gerechten om op te warmen

Menu vanaf woensdag 15/01/25

Vegan combi nr 1 /  15,9
Zachte gele curry boordevol groenten, gember, kikkererwten met kokosmelk en ronde zilvervliesrijst.
( gluten-free, vegan, lactose-free) (celery allergens)

Vegan combi nr 2 /  17,7
Ovenschotel met pompoen, knolselder, aardappel, witte bonen met rozenharissa, citrusolie, tahin en dukkah.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, noten)

Veggie combi nr 1 /  18,4
Ovenschotel met pompoen, knolselder, aardappel, witte bonen met rozenharissa, citrusolie, tahin en dukkah.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, sesam, noten, melk)

Flexi combi nr 1  / 18,4
Zachte gele curry boordevol groenten, gember, hoevekipfilet met kokosmelk en ronde zilvervliesrijst.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij)

Stuk quiche /  7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam)

Ready-made salads

Naturally sweetened pastries

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat