Kant en klare gerechten om op te warmen

Menu 18 – 24 November

Vegan combi nr 1 / 17,7
Puree van knolselder met gegrilde wortel, saus van rode bieten met falafelburger.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, soja, noten )

Vegan combi nr 2 / 15,9
Gele milde curry boordevol groenten en kikkererwten met kokosmelk en volle rijst.
( gluten-free, vegan, lactose-free) (celery allergens)

Vegan combi nr 3 / 16,9
Gegrilde aubergine, tomaat, witte bonen met rozenharissa en tahin saus.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen sesam, noten)

Flexi combi nr 1 / 18,4
Puree van knolselder met gegrilde wortel, saus van rode bieten met gehaktbrood van hoevekip.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, noten)

Flexi combi nr 2 / 18,4
Gele milde curry boordevol groenten en hoevekipfilet met kokosmelk en volle rijst.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij)

Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam, edelgist)

Ready-made salads

Naturally sweetened pastries

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat